Napoli peatreener Ancelotti: järgmise rassistliku solvangu peale kutsun oma meeskonna platsilt ära

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalidou Koulibaly't solvati kogu mängu vältel rassistlike väljenditega.
Kalidou Koulibaly't solvati kogu mängu vältel rassistlike väljenditega. Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS

Napoli peatreener Carlo Ancelotti lubas pärast eilset rassismijuhtumit, et järgmise sarnase juhtumi korral kutsub ta oma meeskonna väljakult lihtsalt ära.

Interi ja Napoli vaheline kohtumine lõppes Interi 1:0 võiduga. Enim kõneainet pakkus aga Interi fännide tegevus – nimelt solvasid nad rassistlikult kogu mängu jooksul Napoli kaitsjat Koulibaly't kes lõpuks ka punase kaardi teenis.

«Järgmine kord kui selline asi juhtub, kutsun oma meeskonna väljakult ära ja lõpetan mängimise isegi siis, kui see tähendaks meie jaoks kaotust. See mis täna staadionil toimus ei ole hea ei Itaalia jalgpallile ega ka kogu maailma jalgpallile üldiselt,» rääkis Ancelotti.

«Mul on Koulibaly'st väga kahju. Mees andis endast väljakul kõik, aga fännid olid teda endast juba liialt välja ajanud. Ta valiti Interi fännide poolt selgelt välja ohvriks. Ma olen kurb, see on juba kolmas kord, kui me palume kohtumise peatamist rassismi pärast,» lausus Ancelotti.

Pärast kohtumist kirjutas Koulibaly ise oma Twitteri kontole: «Ma vabandan, et kaotasime mängu ning ma vabandan, et vedasin oma meeskonda alt. Aga ma võin öelda, et olen uhke oma nahavärvi üle. Olen uhke, et olen nii prantslane kui ka senegallane.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles