Ricciardo: poole hooaja pealt lõpetasin enda ja Verstappeni võrdlemise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen ja Daniel Ricciardo
Max Verstappen ja Daniel Ricciardo Foto: Mark Thompson/AFP

Möödunud hooajal Red Bullis sõitnud Daniel Ricciardo rääkis, et lõpetas juba poole hooaja pealt igasuguse punktide lugemise ja enda võrdlemise meeskonnakaaslase Max Verstappeniga.

«Umbes hooaja keskpaigaks ei olnud mul sooja ega külma, mis statistika räägib. Ma teadsin, et ühel hetkel sel hooajal olen võib-olla kvalifikatsioonides Verstappenist kehvem või kogun punkte vähem, aga keda huvitab? Tahtsin lihtsalt teha mida ma suudan ja kui midagi ei õnnestu, pole hullu – elu läheb edasi,» rääkis Ricciardo Autospordile.

«Loomulikult ei tähendanud see seda, et ma poleks tulemustest hoolinud, aga mul ei olnud vaja endale mingisuguseid ebavajalikke pingeid. Mul oli niigi sada asja mõtetes, ma ei vajanud rohkem pingeid seoses mingisuguste ootustega,» seletas Ricciardo.

«Andsin endast lihtsalt parima, vahel suutsin olla Verstappenist kiirem, vahel mitte. Minu jaoks läks elu samaviisi edasi, kui ma ei suutnud temast kiirem olla, see ei olnud mingi eesmärk omaette,» lausus Ricciardo.

«Kui tagantjärgi mõelda, siis esimesest kuuest etapist võitsin kaks ja ülejäänud neljal oli mul pidevalt mingi jama. Mul oli esimesel etapil karistus olemas juba enne seda, kui reaalselt rajale sain. Kogu hooaja teine pool läks samaviisi – pidevalt ajaks üks jama teist taga,» rääkis Ricciardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles