Messi avaldas, kes on Meistrite liigas suursoosik

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Daisuke Nakashima / ZUMAPRESS.com

Barcelona jalgpallimeeskonna tähtmängija Lionel Messi lausus, et Torino Juventus on palju parem kui eelmistel aastatel, sest seal mängib nüüd Cristiano Ronaldo.

Messi ja Ronaldo mängisid pikki aastaid Hispaania meistrivõistlustel teineteise vastu, kuid nüüd võivad nad pallimurul ametlikus mängus kohtuda vaid Meistrite liigas, sest Ronaldo siirdus möödunud suvel Madridi Realist Juventusesse. Messi hinnangul on Juventusel head võimalused tulla Meistrite liiga võitjaks.

«Cristiano oli Madridi Realis suurepärane mängija. Meie vastasseisud Madridi Realiga olid väga ilusad, aga minu eesmärk oli alati võita,» sõnas Messi väljaandele Marca. «Juventus on väga hea meeskond. Nad olid seda juba enne Ronaldo saabumist, aga nüüd on nad veel paremad. Nad on Meistrite liigas suursoosikud,» lisas Messi.

Messi ja Barcelona kohtuvad Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Lyoni Olympique’iga, Madridi Real läheb vastamisi Amsterdami Ajaxiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles