Serena Williams on USA lahtistest rääkimisest tüdinenud

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: USA Today Sports / Scanpix

Tennisist Serena Williams tahab USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel juhtunust edasi liikuda.

Mäletatavasti kaotas 37-aastane Williams tänavustel USA lahtistel finaalmängu ajal enesekontrolli ning sõimas pukikohtunikku vargaks. Eile kaotas ta Abu Dhabis näidismatšis oma õele Venusele ning pidi pärast matši taas vastama USA lahtiseid puudutavatele küsimustele.

«Ma ei väldi mitte midagi. Mul lihtsalt pole aega sellest rääkida. Olen sellest juba rääkinud, kõik on sellest mitu kuud rääkinud. Aeg on edasi liikuda suuremate ja tähtsamate asjade poole,» ütles Williams.

Üks suurem ja tähtsam asi, mida Williams silmas pidas, on jaht Margaret Court’i rekordile. Kui Williamsil on praegu ette näidata 23 suure slämmi tiitlit, siis Court võitis neid karjääri jooksul 24. Esimene võimalus rekordit korrata tekib ameeriklannal Austraalia lahtistel.

«See on minu jaoks tähtis olnud pärast seda, kui võitsin oma 22. ja 23. tiitli. Ma tahan seda väga, kuid selleks tuleb jagu saada paljudest väga headest mängijatest,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles