Vastast rusikaga löönud Kalev/Cramo leegionär: soovin, et oleksin leidnud mõistlikuma lahenduse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chavaughn Lewis
Chavaughn Lewis Foto: Instagram

Eile Eesti-Läti korvpalliliigas vastasmängijat löönud Kalev/Cramo leegionär Chavaughn Lewis palus oma käitumise pärast vabandust.

Kalev/Cramo ameeriklasest mängija lõi esimesel veerandajal Jurmala kaptenit Ugis Pinetet rusikaga näkku (videot intsidendist näeb siit). Ilmselt ärritus Lewis seepeale, et vastasmängija tabas teda enne küünarnukiga. Mõistagi eemaldasid kohtunikud Lewise mängust. Lisaks diskvalifitseeriti veel Jurmala mängija Karlis Lasmanis.

«Palun vabandust Eest-Läti korvpalliliigalt, Kalev/Cramo korvpalliklubilt ja kõigilt fännidelt. Kõik, kes mind tunnevad, teavad, milline inimene ma olen. Nii väljakul kui selle kõrval. Paraku teeme me kõik elus vigu, kuid see ei defineeri seda, kes me oleme. Minu puhul oli see minu sportlaskarjääri esimene libastumine,» sõnas Lewis.

«Ma käitusin valesti. Sooviksin, et oleksin olukorrale palju mõistlikuma lahenduse leidnud. Palun veelkord vabandust, eriti laste ees, kes seda mängu vaatama olid tulnud. Mind pole veel kunagi korvpalliväljakult eemaldatud, samuti pole ma varasemalt sellises olukorras olnud. Ma ei toeta vägivalda,» kinnitas korvpallur.

«Tean, et kõik, kes mind tunnevad, annavad mulle andeks. Kuid loodan, et neil, kellel pole olnud võimalust minuga tutvuda, leiavad oma hinges ruumi, et teha sama,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles