Klavani vigastus jätab eestlase ka järgmisest Cagliari kohtumisest eemale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Milano Interiga.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Milano Interiga. Foto: MIGUEL MEDINA / AFP / Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan jääb tuleval nädalavahetusel taaskord eemale koduklubi Cagliari liigamängust.

Cagliari klubi koduleht kirjutas pärast kohtumist Rooma Lazioga, et Klavanit vaevab parema tuharalihase probleem. Ilmselt oli see vigastus ka põhjus, miks eestlane 1:3 kaotusmängus juba avapoolaja järel välja vahetati.

Kuigi alguses loodeti, et Klavan saab lühikese vigastuspausi järel taas väljakule naasta, siis nüüdseks on selgunud, et eestlane peab vahele jätma juba teise kohtumise järjest.

Täna avaldas Cagliari oma sotsiaalmeedias kooseisu, kes asub laupäeva pärastlõunal vastu Udinese võistkonnale. Klavanit aga nimekirja kantud ei ole, millest võib järeldada, et vigastusest paranemine ei ole möödunud nii nagu loodetud.

Klavanit on sel hooajal vaevanud juba mitmed vigastused ning seetõttu on eestlane saanud 18 mängitud mängu jooksul kaasa teha vaid kümme mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles