Inter peab tulevased kodumängud rassistlike fännide tõttu pidama tühjal staadionil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Inter
Milano Inter Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Itaalia kõrgliiga tippu kuuluv Milano Inter peab fännide käitumise tõttu pidama järgmised kodumängud tühjade tribüünide ees.

Juba varasemalt olid Interi klubi saanud Itaalia jalgpalliliidult hoiatusi, kuna nende toetajad käituvad staadionil ebaviisakalt ning solvavad vastasmeeskonna mängijaid rassistlike väljenditega. Hoitustest ei ole aga kasu olnud, sest järjekordne solvamine leidis aset ka sel nädalal.

Inter kohtus koduväljakul samuti kõrgesse mängu kuuluva Napoliga. Inter võitis põnevuskohtumise 1:0, aga pärast mängu oli tulivihane Napoli peatreener Carlo Ancelotti, kes soovis kolmel korral kohtumise peatamist, kuna Interi toetajad solvasid rassistlike väljenditega Napoli kaitsjat Kalidou Koulibaly't.

Nüüdseks on tulnud kinnitus, et Interi järgmised kaks kodumängu toimuvad tühjade tribüünide ees ning lisaks sellele ei lubata kolmandaks kodumänguks staadionile Interi ultrafänne, kes kõige suuremat kisa staadionil tekitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles