Manchester Unitedi peatreener Solskjaer: Sanchez ja Lukaku peavad ise end tõestama, kui mängida soovivad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez ja Romelu Lukaku
Alexis Sanchez ja Romelu Lukaku Foto: ANDREW YATES / REUTERS

Manchester Unitedi ründajad Alexis Sanchez ning Romelu Lukaku peavad peatreeneri Ole Gunnar Solskjaeri sõnul ise end tõestama, et tõusta tagasi põhikoosseisu.

30-aastane Sanchez ning 25-aastane Lukaku toodi meeskonda täitma põhikoosseisu kohti, kuid kehvade esituste tõttu langesid mõlemad mehed endise peatreeneri Jose Mourinho valikutest välja. Solskjaer on väidetavalt andnud meestele juhised, kuidas end tagasi kooseisu murda, aga peatreener soovib näha eelkõige meeste enda soovi seda teha.

«Minul ei ole võimalik nende tegutsemist platsil muuta, igaüks peab suutma end ise paremini häälestada. Mina olen meeskonna juures, et panna kokku parim võimalik koosseis, mängijad peavad ise end tõestama,» rääkis Solskjaer.

«Lukaku ja Sanchez ei teinud viimases trennis kogu meeskonnaga kõike kaasa. Loodetavasti saavad nad juba täna meiega ühineda ning eks siis näha saab, kui mänguvalmis nad tegelikult on,» lausus Solskjaer.

Sanchez sai sel novembris Crystal Palace'i vastu mängus vigastuse, mille tõttu pole ta täie koormusega trenni teha saanud ning samuti pole ta ka väljakul käinud. Lukaku pole samuti viimastel mängudel koosseisu mahtunud.

Lukaku on sel hooajal 16 kohtumisega löönud kuus väravat, samaskui Sanchez on Arsenali eest aastaga kirja saanud vaid ühe värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles