Kristjan Ilves teatas poolehoidjatele rõõmusõnumi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: JFK/AFP/SCANPIX

Eesti kahevõistluse esinumber Kristjan Ilves teatas fännilehe vahendusel, et on treenimas koduseks MK-etapiks ning ka seisund on vaikselt paranemas.

Tuleval nädalal, 4.- 6. jaanuarini peetakse Otepääl kahvõistluse MK-etappi, kuhu on oodata kõiki maailma tippu kuuluvaid kahevõistlejaid. Positiivse uudisena on kindlalt stardis ka Eesti esinumber Kristjan Ilves, kes hooaja alguses oli veidi tervisega hädas.

Oma facebooki fännilehel andis Ilves teada, et ettevalmistused koduseks MK-sarja etapiks on kulgenud rahuldavalt. «Hetkel on põhiline see, et Kristjan on saanud rahulikult oma tunde järgi treenida ja enesetunne ning seisund on hakanud tasapisi paranema,» seisab Team Ilves fännilehel.

Lisaks Kristjanile on starti oodata ka nooremat venda Andreas Ilvest, kes on sel aastal tegemas oma esimest hooaega kahevõistluse MK-sarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles