Verstappen mõnitas Bottast

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen on veendunud, et Valtteri Bottase kehv aasta tuli Lewis Hamiltonile kasuks.
Max Verstappen on veendunud, et Valtteri Bottase kehv aasta tuli Lewis Hamiltonile kasuks. Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/Scanpix

Viimased aastad on Max Verstappen sõitnud Red Bulli meeskonnas Daniel Ricciardo kõrval ja uuest hooajast on tiimi teiseks piloodiks Pierre Gasly. Verstappenile meeldiks väga, kui vahelduseks oleks tema meeskonnakaaslaseks mõni aeglasem sõitja. Nagu Valtteri Bottas.

Lewis Hamilton võitis tänavu oma viienda MM-tiitli ja juba neljanda Mercedese meeskonnas. Verstappen, kes lõpetas aasta neljanda kohaga, teab, miks.

«Enamik sõitjaid tuleks selle masinaga maailmameistriks. Eriti, kui sul on meeskonnakaaslane, kes pole nii kiire. Kui su tiimikaaslane on alati nii kaugel maas, on väga lihtne punkte koguda,» andis Verstappen F1i.com vahendusel selgelt aimu, mida ta arvab hooaja kokkuvõttes talle kahe punktiga kaotanud Bottasest.

«Muidugi mul oli Daniel Ricciardo palju ligemal. Siis tuleb tõsiselt punktide nimel heidelda,» jätkas Red Bulli liider. «Mercedeses oli lugu hoopis teine. Hamilton pidi muidugi Ferraridega võitlema ja teravana püsima, aga vahetevahel tundub mulle, et mida alam su meeskonnakaaslane on, seda pingevabamalt saad ise sõita. Siis sa tead ühtlasi, et meeskond töötab täiega sinu heaks ja see teeb sind ainult kiiremaks.»

Verstappeni siht uueks hooajaks on heidelda MM-tiitlile: «See on terve meeskonna eesmärk. Kas 2019 või 2020. Loodetavasti on meil juba tänavu võimalus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles