Liverpool lõpetas aasta üliveenva võiduga Arsenali üle

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Firmino lõi Arsenali vastu Premier League'i karjääri esimese kübaratriki.
Roberto Firmino lõi Arsenali vastu Premier League'i karjääri esimese kübaratriki. Foto: Phil Noble / REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas liider Liverpool koduväljakul Londoni Arsenali koguni 5:1.

Kuigi Arsenal läks kohtumist 11. minutil Ainsley Maitland-Nilesi väravast 1:0 juhtima, viigistas Roberto Firmino juba kolm minutit hiljem skoori. Omakorda kaks minutit hiljem lõi Firmino oma teise värava ning Liverpool läks kohtumist juhtima.

32. minutil tegi Sadio Mane seisuks 3:1 ning 45. minutil realiseeris Mohamed Salah enda teenitud penalti. Poolajale mindi Liverpooli 4:1 eduseisus.

Teisel poolajal teenis Liverpool veel ühe penalti ning sedapuhku anti võimalus lüüa Firminole, kes sai tabamusega kirja kübaratriki. Kusjuures, Firminost sai Robinho ja Afonso Alvesi järel alles kolmas brasiillane, kes on Premier League’is kübaratriki löönud.

Liigatabelis on Liverpoolil nüüd 54 punkti. Lähim jälitaja Tottenham jääb neist üheksa punkti kaugusele. Manchester City, kes mängib homme Southamptoniga, kaotab Tottenhamile omakorda punktiga. Arsenal on 38 silmaga viies. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles