Klopp Liverpooli suurvõidust: metsik mäng!

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Andrew Yates / imago/Sportimage

Liverpooli jalgpalliklubi alistas täna Inglismaa kõrgliigas 5:1 Londoni Arsenali. Võitjate peatreener oli mängujärgselt mõistagi hoolealustega rahul.

«See oli lahtine mäng. Mängisime suurepäraselt, mängijad tegid täpselt seda, mida neilt ootasin. Tahtsime neid pressida ning segada nende mängu ülesehitamist. Nad pressisid meid samuti, sellepärast oligi see metsik mäng. Aga kui sa palli võidad, tuleb hoog maha võtta,» ütles Klopp.

«Teadsime, et esimese poolajaga mäng ei lõppenud. Seega tahtsime teist poolaega kontrollida. Mo Salah andis penaltilöömise õiguse Bobbyle (Roberto Firmino – toim) ja see ajas mind peaaegu nutma. Me kõik teame, kui palju soovib Mo väravaid lüüa. See oli liigutav,» jätkas Klopp.

«Üldiselt 5:1 võite Arsenali üle ei juhtu ülemäära tihti, seega olen väga rahul. Mul pole 2018. aasta üle mitte midagi kurta,» lõpetas Klopp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles