Talispordiblogi: Tour de Ski vabatehnikasõidus eestlastel punktidele asja ei olnud (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv.
Karel Tammjärv. Foto: Newspix24/SIPA/Scanpix

Tänase talispordipäeva põhisündmused said alguse juba eile: Toblachis jätkub eraldistardist vabatehnikadistantsidega Tour de Ski, Oberstdorfis antakse aga avapauk nelja hüppemäe turneele. Kui Itaalias on stardis kolm eestlast (Karel Tammjärv, Raido Ränkel ja Marko Kilp), siis Saksamaal omadele paraku kaasa elada ei saa, sest Martti Nõmme eile pärast kesiseid proovihüppeid kvalifikatsioonis torni ei tulnud ja seetõttu ei näe teda ka tänasel põhivõistlusel.

Ajakava:

  • Tour de Ski, Toblach, naiste 10 km vabatehnikas eraldistardist 1. Natalja Neprjajeva, 2. Ingvild Flugstag Östberg +0,3, 3. Anastasija Sedova 10,9. 
  • Tour de Ski, Toblach, meeste 15 km vabatehnikas eraldistardist - 1. Sergei Ustjugov, Simen Hegstad Krüger  +12,2 Aleksandr Bolšunov 21,9 ... 40. Karel Tammjärv  1.33,1, 89. Raido Ränkel +3.49,3, 101. Marko Kilp 5.20,9
  • 17.30 Nelja hüppemäe turnee, Oberstdorf, põhivõistlus
Tagasi üles