Jõesaar: läksime CSKAd võitma, plaan oli nendest rohkem punkte visata

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo jäi kolmandal veerandajal Moskva CSKA viskekahuri Sergio Rodriguezi (palliga) pidurdamisega hätta. FOTO: Tairo Lutter
Kalev/Cramo jäi kolmandal veerandajal Moskva CSKA viskekahuri Sergio Rodriguezi (palliga) pidurdamisega hätta. FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo sai Ühisliigas viie võidu kõrvale hooaja seitsmenda kaotuse, kui jäi koduväljakul haaravas duellis 80:85 alla valitsevale tšempionile ja Euroopa tippklubile Moskva CSKA-le.

«Me läksime seda mängu võitma, plaan oli nendest rohkem punkte visata,» sõnas kergelt nördinud Jõesaar pärast kohtumist. «Aga palju ei jäänud võidust puudu. Oleks mõned visked ära pannud… kõik meeskonnad on võidetavad, seekord kaotasime viie punktiga, aga äkki järgmine kord võidame,» lisas üheks Kalevi resultatiivseimaks kerkinud Jõesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles