Veideman rassis Itaalias 45 minutit

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Stings Mantova / Facebook

Eesti korvpallikoondise tagamängija Rain Veideman koduklubi Mantova jätkas Itaalia esiliigat ehk tugevuselt teist liigat kaotusega, jäädes võõrsil lisaajal 85:92 alla Forlile.

Veideman rassis väljakul kõik 45 (!) minutit ehk normaalaeg ja lisaaeg veel peale. Eestlase arvele kogunes täisajaga kuraditosin punkti (kolmesed 1/5, kahesed 4/9, vabavisked 2/2), viis resultatiivset söötu, kaks lauapalli ja üks vaheltlõige.

Mikk Jurkatamm ja Ravenna kaotasid võõrsil lisaajal 80:89. Bakery Piacenzale. Jurkatamm viibis väljakul pisut enam kui 12 minutit, viskas selle ajaga kolm punkti ja võttis ühe lauapalli.

Kaspar Treier ja Poderosa Montegranaro alistasid kodus Imola 82:69. Treier viskas 14 ja poole minutiga viis punkti, noppis kaks lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu.

Poderosa Montegranaro (10 võitu, 4 kaotust) Itaalia esiliigas kolmandat kohta. Ravenna (6-8) on seitsmendal ja Mantova (5-9) üheksandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles