Postimees TV: purunenud väravapost viskas uusaastapidustused kaosesse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalia idarannik tähistab just uue aasta saabumist. Veel 2018 viimasel päeval mängiti sealses kõrgliigas aga jalgpalli ja kõige kummalisem intsident juhtus Central Coasti ja Perth Glory kohtumises.

Perthi Tomi Mrcela arvas, et viis matši 10. minutil külalismeeskonna 2:0 juhtima, aga tegelikkuses põhjustas ta hoopis enam kui poole tunni pikkuse mänguseisaku. Mitte ainult ei tühistatud Mrcela tabamust suluseisu tõttu, aga inertsist isegi väravavõrku lennanud vutimees murdis sellega ühe väravaposti.

Matš peatati rohkem kui 30 minutiks, et korraldajad saaksid välja vahetada mõlemad väravad – tagamaks meeskondadele võrdsed tingimused.

Uute väravate toomisega kaotsi läinud aeg tekitas veel teisegi jabura situatsiooni: kella üheksaks õhtul oli planeeritud suur vana-aastaõhtu ilutulestik ja seda ei hakatud viivituse tõttu edasi lükkama. See tähendab, et raketid lasti taevasse veel enne, kui staadionil lõpuvile kõlas.

Perth võitis kohtumise 4:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles