Harry Kane jõudis Inglismaal järjekordse tähiseni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane (esiplaanil).
Harry Kane (esiplaanil). Foto: BEN STANSALL / AFP

Tottenham Hotspur sai kalendriaasta esimeses mängus Inglismaa Premier League’is võõrsil 3:0 jagu Cardiff Cityst.

Mängu kõik väravad sündisid esimesel poolajal. Harry Kane viis külalised juba kolmandal minutil juhtima, kui lõi liigahooaja 14. värava, millega kerkis väravalööjate edetabelis Londoni Arsenali ründaja Pierre-Emerick Aubameyangiga jagama esikohta. Nüüd on Kane löönud värava kõigile 28 meeskonnale, kelle vastu ta Premier League’is on mänginud. 

Tottenhami ülejäänud väravad lõid Christian Eriksen 12. ja Heung-Min Son 26. minutil. Eriksen on Premier League’is löönud 19 väravat väljaspool karistusala. Kui Son kuulub Tottenhami algkoosseisu, siis ilmselt Londoni meeskond ei jää nullile, sest suisa viimases kaheksas sellises kohtumises on ta löönud kaheksa väravat ja andnud kolm resultatiivset söötu.

Liigasse püsimajäämise nimel võitlev Cardiff City paikneb 18 punktiga 16. kohal. 21 mänguga 48 punkti kogunud Tottenham kerkis liigatabelis teisele kohale. Neljapäeval kohtuvad omavahel Tottenhamist mängu vähem pidanud Liverpool ja Manchester City, kes paiknevad vastavalt esimesel ja kolmandal kohal. Manchester City vajab vähemalt punkti, et mööduda Tottenhamist.

Inglismaa Premier League’i tabelitipp: Liverpool 54 punkti (20 mängust), Tottenham 48 p (21), Manchester City 47 p (20), Londoni Chelsea 43 p (20).

Loe ka: «Fulhami hirm Alexandre Lacazette skooris Londoni derbimängus jälle» ja «Leicester jätkas vägevat uusaastamängude seeriat»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles