Järelvaadatav: kohutav esimene veerandaeg sai LeBronita Lakersile saatuslikuks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Los Angeles Lakers sai möödunud ööl oma suurima staari LeBron Jamesi osaluseta korvpalliliigas NBA järjekordse kaotuse, jäädes võõral väljakul 86:108 alla Minnesota Timberwolvesile. Mäng on järelvaadatav.

Lakersi kaotusele pani aluse kohutav esimene veerandaeg, mille külalised kaotasid suisa 19:35, kuid vahepeal olid isegi 3:20 kaotusseisus. Teise veerandaja võitis Timberwolves kolme punktiga ja kuigi kolmandal veerandajal õnnestus Lakersil kaotusseisu vähendada, ei suutnud nad viimasel veerandajal suurest madalseisust välja rabeleda.

Timberwolvesi tähed Karl-Anthony Towns ja Andrew Wiggins panustasid mõlemad võitu 28 punktiga. Lisaks kogunes Townsi arvele 18 lauapalli. Lakersi resultatiivseimaks kerkis 14 punkti visanud Lance Stephenson.

Lakers (21 võitu, 19 kaotust) säilitas läänekonverentsis 15 meeskonna konkurentsis viimase play-off-koha ehk asub kaheksandal tabelireal. Timberwolves (19 võitu, 21 kaotust) kerkis ühe koha võrra 11. positsioonile.

Kõik möödunud ööl peetud mängud:

  • Chicago Bulls – Brooklyn Nets 100:117
  • Los Angeles Clippers – Orlando Magic 106:96
  • Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers 108:86
  • Atlanta Hawks – Miami Heat 106:82
  • Oklahoma City Thunder – Washington Wizards 98:116
  • Toronto Raptors – Indiana Pacers 121:105
  • Phoenix Suns – Charlotte Hornets 113:119

Enne Lakers – Timberwolves mängu:

Koduväljakul mängiv Minnesota Timberwolves paikneb 18 võidu ja 21 kaotusega läänekonverentsis 15 meeskonna konkurentsis 12. kohal. Los Angeles Lakers hoiab 21 võidu ja 18 kaotusega viimast play-off-kohta ehk asub kaheksandal positsioonil.

Timberwolvesil jääb suure tõenäosusega mängust eemale Robert Covington, Lakersil aga LeBron James ja Rajon Rondo. Lisaks pole teada, kas Derrick Rose (Timberwolves) ja Kyle Kuzma (Lakers) on vigastused seljatanud.

Tänavusel hooajal on Lakers ja Timberwolves kohtunud kaks korda – mõlemad meeskonnad said koduvõidu. Eelmisel hooajal jäi kõigis neljas mängus peale Tibmerwolves. Üldsaldo (112 kohtumist põhihooajal) on aga Lakersi kasuks 78-34.

Möödunud hooajal leppis Lakers läänekonverentsis 11. kohaga. Timberwolves jõudis aga viimasena play-off-mängudele, kuid esimeses ringis jäi 1:4 alla hilisemale konverentsi finalistile Houston Rocketsile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles