Liverpooli peatreener Klopp: Manchester City on maailma parim meeskond

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kinnitas enne liigamängu Manchester City vastu, et tema meelest on City meeskond maailma parim. 

«Me peame olema selleks kohtumiseks nii valmis, kui võimalik. Peame olema julged, täielikult pühendunud ning mängima vihaga. Me ei tohi oma üldist mängupilti muuta tugevama vastase tõttu,» vahendab BBC Klopi sõnu

«Aga pean tunnistama, et minu jaoks on Manchester City maailma parim meeskond. Kui oleksime tabelis City'st 10 punkti taga, ei usuks ma, et me neid enam püüda suudaksime. Õnneks oleme neist ees ning eesolev kohtumine on niiöelda «kuue punkti kohtumine». Oleme motiveeritud ja valmis,» lausus Klopp.

«Tulemused ja hea mängupilt annavad enesekindlust. Meil on need asjad hetkel olemas. Meie meeskonnas olevad mängijad on kvaliteetsed. Me saime ebavajalikest pingetest eelmisel aastal Meistrite liiga finaalis lahti, pärast seda on meeskond muutunud,» rääkis Klopp.

Hetkel on Liverpool juhtimas Inglismaa kõrgliigat 54 punktiga, Manchester City asub kolmandal kohal, olles 20 mänguga kogunud 47 punkti. Liverpooli ja City vahele mahub veel Tottenham 48 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles