Šarapova tegi loobumisvõidu andnud hiinlannale ilusa žesti

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Sharapova ja Wang Xinyu
Maria Sharapova ja Wang Xinyu Foto: STR / AFP

Maria Šarapova (WTA 29.) kiitis hiinlannat Wang Xinyu'd (WTA 309.), kes pidi Shenzheni lahtiste kohtumise pooleli jätma vigastuse tõttu.

17-aastane Wang oli noorim turniiril osaleja, kuid vaatamata sellele suutis ta teise ringi kohtumises Šarapovale kõvasti konkurentsi pakkuda. Avaseti võitis Wang 7:6, teises setis oli hiinlanna jäänud 2:5 kaotusseisu, kui ta kohtumise vigastuse tõttu pooleli jätma pidi.

Enne, kui Wang väljakult minema lonkas, läks kogenud venelanna noort mängijat toetama. «Sa mängisid imeliselt, mõistad? Hoia ennast, kui sa nii mängimist jätkad, oled ühel päeval maailmas number üks, ma luban seda,» lausus Šarapova.

Pärast kohtumist kiitis Šarapova Wangi ka prsessikonverentsil: «See oli raske situatsioon, keegi meist ei taha mängimist pooleli jätta.Ma arvan, et Wang mängis imeliselt. Tal on olemas kõik omadused, et jõuda täielikku tippu. Kahjuks jäi tänane mäng lõpuni mängimata,» lausus Šarapova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles