Talendikas Eesti e-sportlane Ropz sai suure tunnustuse osaliseks (4)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin «ropz» Kool.
Robin «ropz» Kool. Foto: HLTV.org

Eesti üks edukamaid e-sportlasi, Robin «ropz» Kool sai suurepärase tunnustuse osaliseks, kui ta valiti 20 maailma parema Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) mängija hulka.

Igal aastal koostatakse maailma suurima CS:GO väljaande hltv poolt edetabel maailma 20 parimast mängijast. Hiljuti 19-aastaseks saanud Ropz valiti sellel aastal maailma paremuselt 19. mängijaks, mis teeb temast esimese eestlase, kes sellise tunnustuse osaliseks saanud on. 

Hltv kirjutab, et sellel aastal oli Kool ühtlaselt hea, panustades suurel hulgal oma meeskonna Mousespordi edusse. Ka statistika räägib seda keelt, et Kooli panus on olnud suurepärane: lausa neljal turniiril sai ta EVP auhinna, mis tähendab, et teda peeti kogu turniiri paremuselt teiseks mängijaks. Lisaks võideti Mousespordiga kolm turniiri.

«ESL One New Yorki turniiri võitmine oli minu jaoks aasta tipphetk. See oli ainus turniir, kus ka minu ema ja vanaema kaasas olid. Lõpptulemusena me võitsime selle turniiri – ma pole kunagi elus end nii hästi tundnud kui sellel hetkel,» rääkis Kool oma parimast mälestusest seoses lõppenud aastaga.

«Meeskonnaga on meie peamine eesmärk uuel aastal saada Majorile (suurim CS:GO turniir maailmas). Selleks peame läbima kvalifikatsiooni, aga usun, et suudame sellega hakkama saada. Lõppude lõpuks tahaksin ju tegelikult ka Majorit võita,» rääkis Kool.

«Minu isiklik eesmärk on olla sarnaselt eelmisele aastale ühtlaselt hea. Tegelikult tahaksin end veel parema mängijana tõestada, sest tean, et olen selleks võimeline. Loodan, et mind on veel ees ootamas pikk karjäär, tahan võtta CS:GO-st maksimumi, mis võtta annab,» lausus Kool.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles