Enneolematus olukorras vollenaised ei rutta sündmustest ette

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbi aegade pole ükski Eesti naiste olümpiaalade hulka kuuluv pallimänguvõistkond EMile pääsenud, kuid meie vollenaistel võib see õnnestuda.
Läbi aegade pole ükski Eesti naiste olümpiaalade hulka kuuluv pallimänguvõistkond EMile pääsenud, kuid meie vollenaistel võib see õnnestuda. Foto: Raul Mee

Eesti võrkpalli rahvusnaiskonna mängijad on teel suure unistuse poole – pääseda esimest korda EM-finaalturniirile –, mistõttu on pühapäeval Tartu Ülikooli spordihoones kell 16 algav kohtumine suurema kaaluga kui kolm tundi hiljem algav rahvusmeeskonna vastasseis Avo Keele juhendatava Läti esindusega.

Pealtnäha võib Eesti naiste olukord paista soodne, kuid nagu tõdes võistkonna kapten Julija Mõnnakmäe Postimehele, pole tegelikult veel kuhugi jõutud. Kaks vooru enne alagrupimängude lõppu neljast kohtumisest neli võitu kogunud Soome naiskond on juba kindlustanud pääsu EMile. Kaks võitu saanud Eesti asub teisel kohal ning ühe võiduga Tšehhi ja Rootsi naiskonnad paiknevad vastavalt kolmandal ja neljandal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles