Olümpiavõitjad pääsesid ehmatusega, austerlased kasutavad Ilvese abi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa ja Austria kahevõistlejad jõudsid Eestisse.
Saksamaa ja Austria kahevõistlejad jõudsid Eestisse. Foto: Tairo Lutter

Otepääl pole kahevõistluse MK-etapp alatagi jõudnud, kui juba on selge, et näiteks tänases kvalifikatsioonis ei saa sarja tippude sekka kuuluvad austerlased starti tullagi. Nimelt pole nad siiani suusavarustust kätte saanud. 

Austria, Saksamaa ja Itaalia kahevõistlejad saabusid eile Münchenist Nordica otselennuga Tallinna, kuid nende suusavarustust lennukile ei pandud. Kui olümpiavõitjad sakslased said oma varustuse täna hommikuks täielikult kätte, siis austerlaste suusad rändavad siiani Euroopas ringi.

Korraldajad kinnitasid Postimehele, et olukord on siiski juba kella 10 aegse seisuga paranenud ning suusad peaksid õigeks ajaks ehk põhivõistluseks kohale jõudma.

Siiski on kahevõistlejad sõbrad ning jagavad oma varustust. Nõnda tuli Kristjan Ilves samuti austerlastele appi ning laenas neile tänaseks hüppekvalifikatsiooniks oma suuski. Tõsi, seegi on keeruline.

«Tegelikult ei kujutaks ju ette, kui Sebastian Vettel istub kellegi teise vormelisse. Kahevõistluses on samamoodi, millimeetri pealt on balansid paika pandud ning ikka teise mehe suuskadega võistelda on raske,» selgitas Postimehele Kaarel Nurmsalu. 

«Suusad olen andnud, kiivri andsin ja nüüd küsiti juba riideid ka. Kui klambrid ja asjad klapivad, siis miks mitte. Aidatakse alati, aga ega see tavaline just ole, et niimoodi kogu varustus on kaotsis,» hindas abitegija Ilves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles