Foto: Kalev/Cramo NBA kogemusega mängumees saabus Eestisse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Wroten (1) 2015. aastal Philadelphia 76ersi särgis New York Knicksi ja Kristaps Porzingise (6) vastu heitlemas.
Tony Wroten (1) 2015. aastal Philadelphia 76ersi särgis New York Knicksi ja Kristaps Porzingise (6) vastu heitlemas. Foto: Bill Streicher / USA TODAY Sports

2018. aasta lõpus BC Kalev/Cramo korvpalliklubi uue mängijana välja hõigatud NBA kogemusega tagamängija Tony Wroten jõudis Tallinnasse ning võib oma debüüdi teha juba pühapäevases mängus TalTechi vastu.

25-aastane ja 198 cm pikkune tagamees maandus täna õhtupoolikul kell 17 Tallinna lennujaamas kell ning läbib täna ka esimese arstlikku kontrolli. Laupäeval tuleb mängijal läbida ka teine ehk viimane kinnitav uuring, vahendab Kalev/Cramo koduleht.

Kui arstid midagi ootamatut ei avasta, siis peaks senise karjääri jooksul 151 mängu NBAs pidanud mängumees pühapäeval TalTechi vastu koosseisus olema.

Eesti-Läti korvpalliliigas saab mängijat registreerida kuni mängueelse päeva kella 17ni. Pallur peab ise sellisel puhul ka allkirja andma ning seetõttu ei leia Wroteni nime Eesti-Läti liiga kodulehelt enne, kui ta füüsiliselt Eestis kohal on.

Kalev/Cramol on tagaliini abijõudu hädasti vaja, kuna Chavaughn Lewis peab järgmised kolm Eesti-Läti korvpalliliiga mängu võistluskeelu tõttu vahele jätma. Juba 9. jaanuaril on Cramol võõrsil ees ülitähtis mäng Riia VEFi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles