Norra suusataja proovis murdunud suusaga Ustjugovit inetusse kohta lüüa

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didrik Tønseth
Didrik Tønseth Foto: VEGARD WIVESTAD GR¯TT / imago/Bildbyran

Norra murdmaasuusataja Didrik Tønseth oli tänasel 15 km ühisstardiga sõidu ajal venelase Sergei Ustjugovi peale tulivihane. Koguni sedavõrd vihane, et ta soovis venelast oma murdunud suusaga lüüa.

Tønseth on veendunud, et tema suusk murdus Ustjugovi süül. «Proovisin teda oma murdunud suusaga veel tagumikku lüüa, aga ma ei ulatunud. Sihtisin tema per*eauku,» ütles Tønseth.

Tønseth sai endale alla uue suusa ning lõpetas võistluse 12. kohaga, edestades ka Ustjugovit, kes lõpetas alles 16. kohaga.

Ühelgi meediaesindajal ei õnnestunud Ustjugovilt täna kommentaare saada, sest ta boikoteeris nii Venemaa ajakirjanikke kui välismeediat.

Tour de Ski kokkuvõttes juhib enne viimast etappi Johannes Høsflot Klæbo, teine on Ustjugov (+1.20,4), kolmas Aleksandr Bolšunov (+1.43,8). Tønseth on kaheksandal kohal, kaotades liidrile 3.27,5-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles