Piiratud võimalus: vollekoondise mängule tulevad müügile lisapiletid!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise fännid Riias omadele kaasa elamas.
Eesti võrkpallikoondise fännid Riias omadele kaasa elamas. Foto: Tairo Lutter

Täna kell 18.30 tuleb müügile piiratud kogus pileteid Eesti–Läti võrkpalli rahvusmeeskondade mängule, mis algab 6. jaanuaril Tartu Ülikooli spordihoones kell 19.

Eesti võrkpalliliit otsustas kokkuleppel Tartu Ülikooli spordihoonega panna Eesti ja Läti koondise vaheliseks EM-valikmänguks müüki täiendavalt piiratud koguses seisukohtade pileteid. Piletid on müügil vaid kohapeal Ülikooli spordihoones. Täpne müügile tulevate piletite kogus otsustatakse jooksvalt konsulteerides turvafirma ja spordihalli töötajatega.

Piletite hinnad:

  • Õpilased, üliõpilased ja pensionärid 10 eurot
  • Täispilet 15 eurot

Tartu Ülikooli spordihoones toimub täna suur võrkpalliõhtu, kui algusega kell 16 pannakse pall mängu Eesti ja Rootsi naiskondade vahel. Kohtumisele on võimalik kaasa elada alates kell 15.55 Postimees.ee vahendusel. Rahvusmeeskonna kohtumist saab jälgida algusega kell 18.50 ka Kanal 12 vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles