Madridi Real sai koduväljakul taas ootamatu kaotuse, Barcelona võttis napi võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real sai koduliigas järjekordse kaotuse.
Madridi Real sai koduliigas järjekordse kaotuse. Foto: KIKO HUESCA / EPA

Madridi Reali jalgpallimeeskond sai koduliigas taaskordse üllatuskaotuse, kui Real Sociedadile jäädi alla 0:2. Barcelona alistas võõrsil 2:1 Getafe.

Real Sociedad asus kohtumist juhtima juba kolmandal minutil, kui küllaltki kergelt antud penaltist viis Sociedadi ette Willian Jose. Madridi Real omas avapoolajal vähemalt nelja head võimalust, kuid skoori teha ei suudetud.

Teine poolaeg algas koheselt Madridi Reali survega, kuid nende heale hoole tõmbas pidurit Lucas Vazquez, kes korjas 61. minutil teise kollase kaardi ning pidi väljakult lahkuma. 83. minutil jõudsid teistkordselt sihile hoopis Sociedadi mängijad, kui Ruben Pardo pealöögist vormistati lõppseisuks 2:0.

Barcelona oli hädas Getafega, kes suutis suurema osa mägngust Barcelonat surve all hoida, kuid oma võimalusi Getafe ära kasutada ei suutnud. Lionel Messi ja Luis Suarez viisid Barcelona 2:0 juhtima, Jaime Mata lõi Getafe poolt küll ühe värava tagasi, kuid rohkemaks Getafe võimeline ei olnud.

Tabeli liidrina on Barcelonal kirjas 40 punkti. Madridi Atletico viigistas täna Sevillaga ning nüüd on Atleticol teisel kohal olles tabelis 35 punkti ning Sevillal kolmandal kohal olles 33 punkti. Madridi Real langes kaotusega viiendaks, punkte on Realil tabelis 30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles