Aasta võrkpallurid on Kertu Laak ja Robert Täht

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht auhinda vastu võtmas
Robert Täht auhinda vastu võtmas Foto: Gertrud Alatare

6. jaanuaril Tartus toimunud Eesti rahvuskoondiste Euroopa meistrivõistluste valikmängude vaheajal kuulutati välja 2017/2018 hooaja parimad võrkpallurid, treenerid, kohtunikud ja sekretärid.

Parimaks naisvõrkpalluriks valiti teist aastat järjest rahvusnaiskonna rünnakuliider Kertu Laak, kes mängib klubivõrkpalli Soomes Salo LP Viesti ridades. Parimaks meesvõrkpalluriks valiti juba kolmandat aastat järjest rahvusmeeskonna liider Robert Täht, kes liikus sel hooajal Poola liigast Türki Izmiri Arkasesse.

Parima treeneri autasu pälvis Andrei Ojamets, kel jääb selja taha ülimalt pingeline, ent emotsioonide- ja tiitliterohke periood rahvusnaiskonna ning Tartu Ülikool/Eedeni naiskonnaga ja Bigbank Tartu meeskonnaga.

Parim noorvõrkpallur on neidudest Jade Šadeiko (SK Duo), noormeestest valiti parimaks Albert Hurt (Võru SK). Neist esimene teeb juba tegusid ka naiste seas TÜ/Bigbanki ridades, teine aga Credit24 Meistriliigas Selver Tallinna ridades.

Rannavõrkpallis osutusid noortest parimaks Eva Liisa Kuivonen/Marily Lass ja Märt Tammearu/Timo Ander Lõhmus, täiskasvanutest Heleene Hollas/Liisa Soomets ja Kusti Nõlvak/Mart Tiisaar.

Eesti parim mees- ja naisvõrkpallur selgus treenerite, spordiajakirjanike ja rahvahääletuse tulemuste liitmisel. Rahvahääletus toimus teist aastat järjest Postimehe veebiportaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles