Raul Must teenis Glasgow MK-etapil 9. koha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Liis Treimann

Nädalavahetusel osales meie esisulgpallur Raul Must järjekordsel olümpia kvalifikatsiooniturniiril maailmakarikaetapil Glasgow`s. Põhiturniirile pääses 64 meesmängijat.

Esimese ringi vastaseks oli Raulil inglane Ben Muir. Raul oli igas elemendis parem ja võitis kindlalt 21:14, 21:13.
Teises ringis oli vastaseks Taani juunioride koondise põhimängija ja suur tulevikulootus Kim Bruun. Esimene geim kulges punkt punkti heitluses, aga geimi lõpus suutis Raul lülitada sisse järgmise käigu ja võita 21:19; teises geimis kontrollis Raul mängu kuna taanlane ei pidanud pikkadele pallivahetustele vastu  ja oli silmnähtavalt rohkem väsinud. Geimivõit 21:14.
 

Kolmandas ringis tuli vastaseks Prantsusmaa 2. number, rahvuselt hiinlane Mathieu Lo Ying Ping. Esimene geim oli tasavägine seisuni 18:18, sel momendil arendas vastane marulist tempot, millega Raul ei suutnud kohaneda ning vastu tuli võtta geimikaotus 18:21. Teise geimi alguses haaras Raul kohe initsiatiivi, läks ette 8:2, sundis vastast mängima pikki pallivahetusi, millised suutis ise edukalt lõpetada ja nii tuligi geimivõit 21:11. Teise geimi ülekaalukas võit võttis palju energiat ja jõudu ning kolmanda geimi algus jäi liiga passiivseks ja aeglaseks. Vastane suutis kõrget tempot hoida ja Raul oli sunnitud väga palju riskeerima. Risk ei õigustanud ja vastu tuli võtta kaotus 10:21. See tähendas 9. kohta ja lisanduvat väärtuslikku 1520 punkti olümpiale pääsu arvestuses.
 

Tänavu osaleb Raul veel maailmakarikaetappidel Itaalias ja Türgis. Lähituleviku sportliku vormi tipp on planeeritud 13. - 15. jaanuaril Tallinnas toimuvaks Estonian Yonex Open`iks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles