Foto: UFC naisvõitlejat röövida üritanud kurjategija sai karmi õppetunni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polyana Viana
Polyana Viana Foto: https://www.instagram.com/polyanaviana/

Laupäeva õhtul sattus ootamatult röövi ohvriks UFC sarja naisvõitleja Polyana Vianaga, kes suutis aga koheselt kiirelt reageerida.

Nimelt oli Viana oma Rio de Janeiro kortermaja ees Uberit ootamas, kui tema kõrvale hiilis meesterahvas ja üritas tema telefoni röövida. «Ta ütles, et ma oma telefoni annaksin ja käskis mul rahus olla, sest ta väitis, et ta on relvastatud,» rääkis Viana MMAJunkie'le.

«Ta pani käe oma vöö peale ning taipasin, et seal ei saa olla relva. Ta oli mulle nii lähedal, et ta poleks seda kasutada ikka saanud. Lõin teda kaks korda käega ja ühe korra jalaga, mille peale röövel maha kukkus. Seejärel võtsin tal kaela ümber kinni ja nii asusime me politseid ootama,» rääkis Viana.

Politsei saabudes viidi röövel hoopis haiglasse, kus talle kõigepealt esmaabi anti. Mitmeid kordi karistatud kurjategija ei osanud oodata, et vaid 52-kilone Viana suudab talle vastupanu osutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles