Tottenhami peatreener: meeskond vajab mingisugust muutust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino on veendunud, et klubi peab konkurentsis püsimiseks midagi muutma.

«Viimase viie aasta jooksul on meeskond jõudnud uue tasemeni, aga samas toimib kõik klubi siseselt ikka nii, nagu oli see viis aastat tagasi. Meeskond vajab mingisugust muutust,» rääkis Pochettino BBC-le.

«Hetkel tehakse klubis kõiki asju sarnaselt sellele, nagu need olid ajal, mil ma meeskonda tulin. Kui me tahame tiitleid võita, peab midagi muutuma. Võib-olla suudamegi mõne tiitli võita, aga hetkel on see keeruline, sest kõik meeskonnad on selle ajaga arenenud, mil meie paigal seisnud oleme,» seletas Pochettino.

«Nägin statistikat, mille järgi oleme viimase kümne aasta jooksul üks vähem kulutanud tippmeeskondi Euroopas. See näitab, et teeme head tööd, aga kui tahame ka tulevikus olla tõelised tiitlipretendendid, peab midagi tulevikus teistmoodi tegema,» lausus Pochettino.

Hetkel asub Tottenham Inglismaa kõrgliigas kolmandal kohal, liidermeeskonnale Liverpoolile kaotatakse hetkel kuue punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles