Blogi: Kontaveit alistas Sydneys tugeva vihmasaju tõttu peatatud matšis olümpiavõitja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: PETER PARKS / AFP

Eesti naiste tennise esireketi Anett Kontaveidi (WTA 20.) ja Rio de Janeiro olümpiavõitja Monica Puigi (WTA 53.) avaringi mäng Sydney turniiril jäi eile Puerto Rico esindaja 5:2 eduseisul esimeses setis tugeva vihmasaju tõttu pooleli. Matš jätkus täna ja Kontaveit saavutas 2:6, 7:5, 6:1 võidu. Teises ringis kohtub Kontaveit belglanna Elise Mertensiga (WTA 12.) ning see mäng peetakse täna.

Enne mängu:

Kontaveidi ja Puerto Rico tennisisti avaringi kohtumine peetakse 1. väljakul päeva viimase ehk viienda mänguna, mis algab Eesti aja järgi orienteeruvalt kella 11–12 paiku.

23-aastane Kontaveit ja temast kaks aastat vanem Puig, kes mängisid suvisel Wimbledoni turniiril koos paarismängu, on varem kohtunud korra. Mullu augustis jäi New Haveni turniiri teises ringis 6:4, 6:3 peale Puig.

Puig pääses põhitabelisse «õnneliku kaotajana». Kvalifikatsiooni otsustavas ringis jäi maailma edetabelis 53. kohal paiknev Puig 1:6, 0:6 alla valgevenelannale Aliaksandra Sasnovitšile (WTA 33.). Maailma 20. number Kontaveit pääses otse põhiturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles