Paul Pogba vend kritiseeris teravalt Mourinhot

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba ja Jose Mourinho
Paul Pogba ja Jose Mourinho Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport/Scanpix

Paul Pogba vend Mathias on veendunud, et tema venna probleemides oli ainuisikuliselt süüdi Manchester Unitedist kinga saanud Jose Mourinho.

Pogba mänguaeg Mouringo viimastel kuudel muutus sisuliselt olematuks. Hooaja algfaasis võttis Mourinho Pogbalt ära ka abikapteni rolli. Pärast portugallase lahkumist on Pogba löönud aga neli väravat ja andnud kolm väravasöötu.

«Kogu probleemi allikas oli Mourinho. Nii riietusruumis kui väljaspool riietusruumi. Ma tean oma venda. Talle tuleb öelda ainult, et mine ja mängi. Muu eest pole vaja muretseda,» ütles Mathias.

«Mourinho probleemiks on see, et ta tahab alati olla maestro, olla tähelepanu keskpunktis. Paul isegi ei mõtle sellise asja peale. Kui sa austad teda, austab tema sind. Kui usaldad teda, teeb ta väljakul suuri tegusid,» jätkas Mathias.

Seda, et vana hea Paul Pogba on tagasi, tunnistas ka Manchester Unitedi mängija Jesse Lingard. «Tõesti, ma näen väljakul seda Paul Pogbad, keda ma vanasti tundsin. Ta on tagasi,» ütles Lingard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles