Loeb võitis Dakari ralli teise etapi, Toyotad võtsid kaksikjuhtimise

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: Red Bull Content Pool/SIPA / Red Bull Content Pool/SIPA

Eile alanud Dakari ralli teise etapi võitis Sebastien Loeb, kuid üldliidriks tõusis Toyotal sõitev Ginel de Villiers.

Erameeskonnas Peugeotiga sõitev Loeb oli kiireim 342 kilomeetri pikkuse etapil, saades ajaks 3 tundi 26 minutit ja 53 sekundit. Ülipõneva lõpu saanud etapil tuli teiseks hispaanlane Nani Roma Minil, kes kaotas Loebile vaid kaheksa sekundit.

Kolmanda koha võttis etapil Toyota Gazoo Racingus sõitev Bernhard Ten Brinke, kes kaotas Loebile ühe minuti ja 20 sekundiga, neljadaks tuli ralli üldliider Villiers, kes kaotas Loebile minuti ja 31 sekundiga.

Villiers on kokkuvõttes rallit juhtimas meeskonnakaaslase Ter Brinke ees 28 sekundiga. Kolmandaks tõusis Nani Roma, kes kaotab liidrile 42 sekundit. Etapi võitnud Loeb on hetkel viiendal kohal, kaotades Villersile ühe minuti ja 56 sekundiga.

Mootorrataste arvestuses võitis etapi austerlane Matthias Walkner, kes on nüüd üldarvestuses teisel kohal hispaanlase Joan Barreda Borti seljataga ühe minuti ja 31 sekundi kaugusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles