Postimees TV: Vene koduklubi andis viimasel veerandajal edu käest ja kaotas tiitlikaitsjale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli Euroliigas kaotas Siim-Sander Vene tööandja Gran Canaria Hispaania tippmeeskonnale Madridi Realile 67:75.

Esimesel veerandajal suutis Gran Canaria tublisti võidelda endast selgelt tugevama Madridi Reali vastu, kui avaveerandi lõpuks oli Reali edu vaid 16:15.

Teisel veerandajal suutis aga Gran Canaria Reali rünnakuid suurepäraselt takistada ning poolajapausile mindi juba Gran Canaria 34:27 eduseisus.

Ka kolmanda veerandaja pidas Vene koduklubi vastu ning enne viimast veerandaega oli Gran Canaria edu 56:52. Viimasel veerandajal ei suutnud aga Gran Canaria edu hoida ning nii kaotati kohtumine lõpuks 67:75.

Siim-Sander Vene veetis väljakul kokku 12 minutit, mille jooksul korjas ta ühe lauapalli ning andis ühe resultatiivse söödu, punktiarve jäi Venel avamata. Gran Canaria parim oli Albert Oliver 12 punktiga, võitjate parimana kerkis üleplatsimeheks Sergio Llull 16 punktiga.

Liigatabelis asub Madrid 14 võidu ja kolme kaotusega teisel kohal, Gran Canaria asub kuue võidu ja 11 kaotusega 13. kohal.

Teistes tänastes Euroliiga kohtumistes võttis üllatusvõidu Moskva Himki, kes alistas lisaajal 84:78 liigaliidri Fenerbahce, Kaunase Žalgiris jäi 58:79 alla Istanbuli Anadolule, Piraeuse Olympiacos alistas 91:87 Baskonia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles