Video: Tohoh! Ott Tänak testib Monte Carlo ralliks hoopis Soomes

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rootsi rallil.Rohkete põnevate spordivõistluste otseülekanded ning kvaliteetne hankeprogramm on muutnud telekanali Kanal 12 üha populaarsemaks.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rootsi rallil.Rohkete põnevate spordivõistluste otseülekanded ning kvaliteetne hankeprogramm on muutnud telekanali Kanal 12 üha populaarsemaks. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ott Tänak ning Martin Järveoja on tegemas ettevalmistust Autoralli MM-sarja avaetappideks. Tänane test on aga midagi hoopis erakordset.

Kui eilsel päeval oli Tänakul ja Järveojal Soome lumistel ja künklikel teedel test veebruaris toimuvaks Rootsi MM-ralliks, siis tänaseks planeeritud test on midagi täiesti erinevat tavapärasest. 

Nimelt on Tänak täna Soome lumistel kruusateedel valmistumas hoopis Monte Carlo ralliks, sõites sealsetel teedel asfaldiseades masinaga ning kasutades naelrehve, mis on kasutuses ka Monte Carlo rallil. 

Kuna MM-meeskondadel on testipäevad piiratud, siis ilmselt leidis Toyota meeskond, et lumistes oludes testimiseks sobivad ka kodused Soome teed. Nimelt saavad MM-meeskonnad oma meeskonna baasi lähedal testida nii, et ametlike testipäevi raisku ei lähe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles