Tottenham loodab uue kodustaadioni avada kevadel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenhami uus kodustaadion White Hart Lane
Tottenhami uus kodustaadion White Hart Lane Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images

Tottenhami niigi viibinud uue staadioni avamine nihkus edasi kevadesse.

Tottenhami klubi algne plaan oli avada uus staadion hooaja alguses, kuid septembriks ei olnud White Hart Lane'i nimeline staadion valmis, kuna vajalikud konstruktsioonid hilinesid. Nüüdseks on meeskond avaldanud, et enne märtsikuud meeskond uuele staadionile mängima ei saa.

Detsembris said mõned tuhanded hooajapileti omanikud uut staadionit külastada ning ringi uudistada. «Inimesed, kes staadionit siis külastasid olid selle üle õnnelikud. Üritame nüüd võimalikult ruttu asjad joonde saada,» rääkis Tottenhami pressiesindaja Daniel Levy.

«Teeme nüüd kõik selleks, et täpsed kuupäevad paika saaksid. Loodetavasti ei teki enam uusi ootamatusi ning kõik vajaminevad tööd tehakse kokkulepete kohaselt õigeks ajaks korralikult ära,» seletas Levy.

2. märtsil on toimumas Tottenhami kodumäng Inglismaa kõrgliigas linnarivaali Arsenali vastu, kuid suure tõenäosusega esimese mänguna uuel saadionil siiski Arsenal ja Tottenham ei kohtu. Tõenäolisemaks peetakse seda, et Tottenham saab uuele staadionile 16. märtsil toimuvaks kodumänguks Crystal Palace'i vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles