Valtteri Bottast tabas järjekordne tagasilöök

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Valtteri Bottase suursponsor Wihuri otsustas soomlase toetamise lõpetada, kuna Bottase tulemused möödunud hooajal olid liiga halvad.

Kuigi Mercedese meeskond ei sõltu otseselt sõitjate sponsoritest, nagu mõned teised meeskonnad F1 sarjas, siis on antud olukord siiski suur löök Bottase mainele enne uue hooaja algust. Teadupärast pole Bottase koht Mercedeses tulevikku vaadates üldse mitte kindel.

Bottas ei suutnud lõppenud hooajal vormel 1 sarjas ühtegi etappi võita. Kui Hiinas ja Aserbadžaanis ei olnud tal tehnilistel põhjustel võimalik võitu võtta, siis Venemaal Sotši GP-l pidi ta esikoha loovutama Lewis Hamiltonile, kes kindlustas MM-tiitlit.

«Möödunud hooaeg oli pettumust valmistav. Teame, et see polnud täielikult tema viga – oli tehnilisi probleeme ning muud, aga Bottas oli hooaja lõpus nõrk. Mõistame, et Hamiltoni meeskonnakaaslasena ei ole kerge selles sarjas võita, aga hooaja kokkuvõttes viiendaks jäämine on selgelt nõrk tulemus,» lausus Wihuri omanik Antti Aarnio-Wihuri Ilta-Sanomatile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles