Video: Spurs ja Thunder madistasid kaks lisaaega, Aldridge'ilt 56 punkti

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LaMarcus Aldridge.
LaMarcus Aldridge. Foto: Darren Abate / AP

Korvpalliliigas NBA pakkusid võimsa etenduse San Antonio Spurs ja Oklahoma City Thunder, kes pidasid maha koguni kahte lisaaega nõudnud lahingu, millest väljus viimaks võitjana tulemusega 154:147 väljakuperemees Spurs.

Võitjate resultatiivseimana kogus karjääri parima esituse teinud LaMarcus Aldridge koguni 56 punkti, tabades eksimatult kõik 16 vabaviset ning kogudes lisaks 9 lauapalli, 4 korvisöötu ja 4 blokki. Aldridge’i toetas Derrick White 23 punktiga, kaotajate parimana tõi 30 silma Paul George.

Avaveerandi võitis Spurs kümne punktiga ning ehkki teine veerand kuulus Thunderile skooriga 40:37, siis Spurs näis minevat oma teed. Siiski saabus murrang viimasel veerandajal, mil Thunder viskas 37 silma ning ees ootas lisaaeg. Teisel lisaajal näitasid võõrustajad paremat minekut ning said viimaks kirja seitsmepunktilise võidu.

Kõik tulemused:

Miami Heat - Boston Celtics 115:99

Denver Nuggets - LA Clippers 121:100

San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder 154:147 (2 lisaaega)

Sacramenton Kings - Detroit Pistons 112:102

Video LaMarcus Aldridge'i elu parimast mängust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles