Tipphetked: Bucks jätkas võidulainel, seekordne ohver oli Hawks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 12 ja Postimees tõid sel nädalal korvpalliliigast NBA teieni otsepildis Atlanta Hawksi ja Milwaukee Bucksi kohtumise. Üllatust ei sündinud ja Bucks võitis matši 133:114.

Terve mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Bucks kaotas eelmises mängus mõnevõrra üllatuslikult võõrsil Washington Wizardsile ja teine järjestikune kaotus tänavuse hooajaga ei sobiks kuidagi kokku. Bucks hoiab 29 võidu ja 12 kaotusega idakonverentsis Toronto Raptorsi (32 võitu, 12 kaotust) järel teist kohta. Hawks tuleb mängule võidu pealt (võõrsil saadi jagu Philadelphia 76ersist), ent paikneb 15 meeskonna konkurentsis 12. kohal idakonverentsis.

Tänavusel hooajal on Hawks ja Bucks juba ühe korra kohtunud. Jaanuari neljandal päeval jäi Bucks koduväljakul 144:112 peale. Bucksi tähtmängija Giannis Antetokounmpo arvele kogunes ühe parimana 16 punkti, 10 resultatiivset söötu ja 8 lauapalli. Eelolevas mängus on Antetokounmpo osalemine kahtluse all, sest Nigeeria juurtega kreeklast vaevab pisivigastus.

Läbi aegade on Hawks ja Bucks NBA põhihooajal kohtunud 217 korda, neist 110 on võitnud Hawks ja 107 Bucks. Lähiminevik räägib aga selgelt Bucksi kasuks, sest koguni viis viimast omavahelist kohtumist on Hawks kaotanud. Kas Hawks suudab nukra seeria lõpetada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles