Blogi: Raieste koduklubi alistas Euroliigas Vene tööandja Gran Canaria

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene ja Sander Raieste.
Siim-Sander Vene ja Sander Raieste. Foto: Herbalife Gran Canaria/Twitter

Korvpalli Euroliigas alistas Vitoria Baskonia koduväljakul 83:66 Gran Canaria.

Baskonia andis täna esimest korda Euroliiga mänguks üles 19-aastase Sander Raieste, ent hoolimata suureskoorilisest võidust eestlane sel korral Euroliiga debüüti veel ei teinud.

Siim-Sander Vene panus jäi koduklubi Gran Canaria eest samuti tagasihoidlikuks. Eestlane pääses platsile alles viimasel veerandajal. Viie ja poole minutiga tegi ta ühe vea ning eksiks korra kaugviskel.

Võitjate resultatiivseim oli 24 punkti visanud Marcelinho Huertas, Vincent Poirier lisas 20 silma. Gran Canaria parim oli 16 punktiga Ondrej Balvin, Eulis Baezi arvele kogunes 12 punkti.

Baskonial on tabelis nüüd kaheksa võitu ja kümme kaotust, mis annab neile kümnenda koha. Gran Canaria on kuue võidu ja 12 kaotusega Kaunase Žalgirise järel 14. koha.

Teised lõppenud Euroliiga mängud:

  • Moskva CSKA - Tel Avivi Maccavi 76:93
  • Buducnost - Istanbuli Darüssafaka 75:74

Enne mängu:

Kui Vene koosseisu kuulumine pole mingisugune uudis, siis Raieste ülesandmine tänaseks kohtumiseks on. Baskonial on probleeme vigastustega, sest väljas on nii eesliinimängija Toko Shengelia kui ka mängujuht Jayson Granger.

Sel hooajal on 19-aastane Raieste mänginud Baskonia duubli eest Hispaania tugevuselt kolmandas liigas. Lisaks Raiestele võib täna Baskonia eest teha Euroliiga debüüdi 18-aastane lätlane Arturs Kurucs.

Baskonia on Euroliigas saanud kirja seitse võitu ja kümme kaotust, mis annab tabelis kümnenda koha. Gran Canarial on kirjas kuus võitu ja 11 kaotust, mis annab tabelis 14. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles