Kontaveit edenes Austraalia lahtistel kindlalt teise ringi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anett Kontaveit (WTA 20.) alistas Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis hispaanlanna Sara Sorribes Tormo (WTA 80.) 6:3, 6:2. Eestlanna järgmiseks vastaseks on kas Kirsten Flipkens (WTA 49.) või Aliaksandra Sasnovitš (WTA 33.).

Enne mängu:

Kontaveidi ja Sorribes Tormo kohtumine on kavas 15. väljaku kolmanda kohtumisena. Mängude tehakse seal algust kohaliku aja järgi kell 11 ehk Eesti aja järgi kell 2 öösel. Seega võiks Kontaveit väljakule astuda umbes kella 6-7 paiku varahommikul.

Enne eestlanna ja hispaanlanna duelli on kavas naiste üksikmäng Sorana Cirstea ja Rebecca Petersoni vahel, teises kohtumises lähevad meeste üksikmängus vastamisi ameeriklane Frances Tiafoe ja kvalifikatsioonisõela läbinud India tennisist Prajnesh Gunneswaran.

Kaia Kanepi kohtub avaringis maailma esireketi Simona Halepiga ehk on asetatud tabeli ülemisse poolde. Seal alustatakse mängudega teisipäeval, Kanepi ja Halepi duell on kavas suuruselt teisel ehk Margaret Courti väljakul Eesti aja järgi kell 10.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Third match on Monday ????

A post shared by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles