Neuville: tiimikaaslaste abi andis Ogier’le võimaluse tiitel võita (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: PAU BARRENA / AFP

Lõppenud hooaja sõitjate arvestuses teisel kohal lõpetanud Hyundai piloot Thierry Neuville on näljasem kui eales varem. Ent MM-tiitli võiduks vajab ta enda sõnul ka tiimikaaslaste abi.

Neuville on viimasel kolmel hooajal lõpetanud Sebastien Ogier' järel teise kohaga. Eelmisel hooajal kulmineerus tiitlijaht alles hooaja viimasel etapi Austraalias.

«Eesmärgiks on taaskord MM-tiitel. Igal aastal oleme jälle kogemuse võrra rikkamad ning sellest on palju kasu. Oleme viimasest paarist aastast palju õppinud. Oli meeldiv olla kuni viimase etapini tiitlikonkurentsis. Tundsime tiitli lõhna, kuid ei saanud seda kätte. See tegi meid veelgi näljasemaks,» ütles Neuville.

Neuville rõhutas, et ta ei muuda oma strateegias mitte midagi. «Peame olema kogu hooaja vältel järjepidevad. Mullu me seda tegelikult ka olime,» jätkas Neuville.

Samas loodab ta meeskonnakaaslastelt Andreas Mikkelsenilt, Dani Sordolt ning Sebastien Loebilt suurt panust. «Et võita meeskondlik tiitel, peavad kõik sõitjad pidevalt tugevad olema. See on oluline ka sõitjate tiitli osas. Loodan tiimikaaslastelt suurt abi. See oli ka üks teguritest, mis aitas Ogier’l eelmisel aastal tiitel võita. Ootan tänavust hooaega põnevusega,» lausus Neuville.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles