Tänak: tundsin end eelmisel aastal kollanokana

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: OZAN KOSE / AFP

Toyota rallisõitja Ott Tänak tunnistas, et tundis end eelmisel hooajal meeskonnas kui kollanokk.

Eelmine hooaeg oli Tänakule Toyotas esimene. Aastaid M-Spordis olnud Tänak suutis küll meeskonnaga kiiresti kohaneda, ent tundis end sellegipoolest kollanokana.

«Eelmine aasta oli olukord teine. Tunnen end hooajale vastu minnes palju rahulikumalt kui mullu, sest tunnen nii meeskonda ja autot,» ütles Tänak.

«Kõik need kogemused ja teadmised, mida me eelmise aastaga saime, on meile sel hooajal suureks abiks. Loodetavasti suudame need maksimaalselt ära kasutada,» jätkas saarlane.

Kuid mida teha selleks, et võida ihaldatud MM-tiitel? «Peame lihtsalt olema paremad kui mullu. Ees ootab pikk hooaeg ning on palju asju, millega tuleb täppi panna. Eelmine aasta oli iga ralli selle autoga minu jaoks uus ning tundsin end seetõttu kollanaokana. Meil on küll veel palju õppida, kuid usun, et oleme hooajaks valmis. Usun, et tekib võimalus MM-tiitli eest võidelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles