Arsenal teenis üllatuskaotuse, Liverpool taas võidukursil

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Ham - Arsenal
West Ham - Arsenal Foto: Tim Ireland / AP

Inglismaa jalgpalli meistriliigas teenis üllatuskaotuse Londoni Arsenal, kes jäi võõrsil 0:1 alla West Ham Unitedile. Liiga liider Liverpool alistas võõrsil Brightoni ning kindlustas liidripositsiooni.

West Hamile tõi võidu 19-aastase Declan Rice 48. minuti värav. Võiduga tõusis West Ham liigatabelis kaheksandaks, Arsenal jätkab viiendal positsioonil.

Rice'ist sai kümnes teismeline, kes on West Hami eest kõrgliigas skoorinud. Viimati tegi seda Junior Stanislas 2009. aastal.

Arsenali jaoks oli tänane kaotus järjekordne ebaõnnestumine võõral väljakul. Viimasest viiest võõrsilmängust on Londoni klubi teeninud vaid kaks punkti.

West Hami jaoks oli tänane võit Arsenali üle kõrgliigas koduväljakul alles kolmas. Viimati suudeti Arsenali liigas koduväljakul võita 2006. aastal.

Liverpool, kes alistas Mohamed Salahi 50. minuti penaltist Brighton, tõusis liigas 57 punkti peale. Mängu enam pidanuna juhivad nad lähimat jälitajat Manchester Cityt seitsme punktiga. Tottenham jääb neist maha üheksa silmaga.

Ühtlasi on Liverpool tagasi võidukursil. Viimases liigamängus teeniti Manchester Citylt mäletatavasti 1:2 kaotus ning viimases FA Cupi kohtumises langeti B-koosseisuga mängides konkurentsist Wolvesi vastu.

Kõik mängud:

  • West Ham - Arsenal 1:0
  • Brighton - Liverpool 0:1
  • Burnley - Fulham 2:1
  • Cardiff - Huddersfield 0:0
  • Crystal Palace - Watford 1:2
  • Leicester - Southampton 1:2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles