Epp Mäe maadleb eksootilises India liigas

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu MM-il ja EM-il viienda koha saanud Eesti parim naismaadleja Epp Mäe (paremal) paneb ennast maadlusmatil proovile India profiliigas.
Mullu MM-il ja EM-il viienda koha saanud Eesti parim naismaadleja Epp Mäe (paremal) paneb ennast maadlusmatil proovile India profiliigas. Foto: Thomas Samson

Eesti parimal naismaadlejal Epp Mäel avaneb aasta alguses võimalus võistelda Indias, kus ta osaleb eksootikat pakkuvas, kuid samas väga tugevatasemelises kohalikus profiliigas Pro Wrestling League.

Kaalukategoorias kuni 76 kilogrammi võistlev maailma edetabeli kuues number Mäe proovis omapärase süsteemiga võistlussarja pääseda juba aasta tagasi, kuid tookord ükski tiim teda ei valinud, mistõttu jäi ka Indiasse minemata.

Seevastu saab Tudust pärit maadlusnaise debüüt India profiliigas Up Dangal võistkonna rivistuses teoks tänavu.

Ühtekokku konkureerivad kahe ja poole nädala vältel ajavahemikul 14.–31. jaanuarini India eri linnades omavahel kuus üheksaliikmelist võistkonda. Igasse tiimi kuulub neli nais- ja viis meesmaadlejat. Matil rassivad nii olümpiavõitjad, OM-i medaliomanikud kui ka mitmesugustel teistel tiitlivõistlustel pärjatud sportlased.

Epp Mäe tuleb esimest korda võistlusareenile oma võistkonna eest kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles