Guardiola: kui De Bruynel on probleem, oskab ta mind leida

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin de Bruyne
Kevin de Bruyne Foto: PAUL ELLIS/AFP

Manchester City peatreener Pep Guardiola võttis sõna meeskonna ühe võtmemängija Kevin de Bruyne osas.

Nimel oli De Bruyne peatreeneri peale pahane, et too vahetas ta Inglismaa liigakarika 9:0 võidumängus Burton Albioni üle vahetusmeestepingile.

Guardiola mängija pahameelt ei mõistnud ning ütles: «Ma ei ole temaga sellest rääkinud, seega ma ei tea, mida ta mõtleb. Aga kui tal on mingisugune probleem, teab ta, kust mind leida.»

Sel hooajal pole De Bruyne kuigi palju mänguaega teeninud. Pärast põlvevigastust on ta väljakul käinud vaid kuues kohtumises. Kokku on tal tänavu kirjas 11 mängu, millest põhikoosseisus alustas kuute.

Guardiola ütles detsembris, et De Bruyne on eelmisest hooajast väsinud. City meistritiitlis kandvat rolli mänginud belglane mängis 12 kuu jooksul klubi eest 52 mängu ning oli üks võtmetegijatest ka Belgia koondises, kes lõpetes MMi kolmanda kohaga. Samas on De Bruyne kinnitanud, et mingisugust väsimust tema ei tunne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles