Järelvaadatav: tiitlikaitsja Saaremaa oli Taltechi vastu suurtes raskustes

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas põnevas kohtumises Saaremaa võrkpalliklubi 3:2  TalTechi. 

Selle nädala esimene kohtumine võrkpalli Credit24 Meistriliigas tõi kaasa kuhjaga põnevust. Kindla favoriidina oli Saaremaa Tallinnasse tulnud võtma kindlat võitu, kuid TalTech suutis näidata ootamatult tugevat vastupanu. 

Avageimis võitis Taltech suure üllatusena Saaremaad lausa 25:17. Ka teises geimis jätkas Taltechi meeskond sarnase hooaga ning saarlased ei suutnud ka teises geimis pealinna klubile vastu saada. Teise geimi võitis Taltech 25:22. 

Kolmas geim kulges vägagi võrdselt ning Taltechil oli oma võimalus kirjutada tabelisse 3:0 võit, kuid saarlased võitsid tähtsa geimi 25:23 ning seejärel suutsid neljandas geimis oma jõu juba maksma panna, võites geimi 25:13. 

Otsustavas viimases geimis ei jätkunud Taltechil enam hoogu, et uuesti Saaremaad üllatada ja nii võttis Saaremaa geimivõidu numbritega 15:10 ja ühtlasi võideti kogu mäng 3:2. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles