Vormeliekspert: Hamilton võib karjääri Ferraris lõpetada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: NELSON ALMEIDA / AFP

Viiekordset vormel 1 maailmameistrit Lewis Hamiltoni on karjääri jooksul korduvalt seostatud Ferrariga, kuid 34-aastane britt pole kuningliku vormelitiimiga liitunud. 

Vormeliekspert Tony Jardine usub, et Hamilton siirdub karjääri lõpusirgel Ferrarisse. Hamilton on Mercedese vormelitiimiga seotud 2020. aasta hooaja lõpuni, ent just pärast seda võib teda näha Ferrari ridades, arvab Jardine. «Hamilton võib oma karjääri Ferraris lõpetada ja seal sõita kaks aastat. See oleks fantastiline,» sõnas ta väljaandele Express Sport, vahendab Planet F1.

Jardine lisas: «Iga vormelipiloot unistab sõitmisest Ferraris. See on nagu Manchester Unitedi jalgpalliklubi, uskumatu pärand ja uskumatu ajalugu. Brittidel on Ferraris väga hästi läinud.»

Vormelieksperdi hinnangul sõltub siiski palju sellest, kuidas läheb Ferraril kahel järgmisel hooajal. «Kui neil läheb halvasti, siis ma ei usu, et Hamilton sinna läheb,» arvas ta. «Ferrari peab olema hea ja see oleks talle suurepärane võimalus karjääri lõpetamiseks.»

Hamiltoni meeskonnakaaslane 2019. aasta hooajal Mercedeses on soomlanne Valtteri Bottas, Ferraris kihutavad aga sakslasest neljakordne maailmameister Sebastian Vettel ja Monaco sõitja Charles Leclerc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles