Gran Canaria treener andis Siim-Sander Venele läbi lillede lootust

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene FOTO: Euroliiga
Siim-Sander Vene FOTO: Euroliiga Foto: Euroliiga

Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria peatreener Victor Garcia andis päev enne tänast kohtumist korvpalli Euroliiga liidri Istanbuli Fenerbahcega lootust, et eestlase mänguaeg lähiajal suureneb.

«Olen veendunud, et ka Simas saab meid vajalikul ajal aidata,» lausus Garcia Vene kohta, kes viimatises Euroliiga kohtumises Vitoria Baskoniaga pääses viieks minutiks väljakule, kui sotid juba klaarid, ja nädalavahetuse Hispaania liiga duellis Valenciaga ei teeninud üldse mänguaega.

Garcia jätkas eilsel pressikonverentsil: «Kõik sõltub olukorrast ja vastasest. Mitmed mängijad on oma sooritusi parandanud. Ma ei tea palju meeskondi, kes kasutavad kõiki 12 meest. Kõigile lihtsalt ei jagu minuteid. Ühel päeval mängib üks, teisel teine.»

Teoreetiliselt võib kuu aja eest Kanaari saarte meeskonnaga liitunud Vene väljavaateid suurendada teadmine, et klubi murede kriis üha süveneb. Lisaks juba varasemast vigastust ravivatele palluritele jättis Kim Tillie üleeilse treeningu pooleli, Eulis Baez ei saanud seal sootuks osaleda ja Ondrej Balvinit kimbutab palavik.

Gran Canaria kohtumine legendaarse Željko Obradovici juhendatava Fenerbahcega algab täna kell 22. Võõrustajad on kuue võidu ja 12 kaotusega 14. kohal, Fenerbahce 16 võidu ja kahe kaotusega liider. «Peame seda mängu võtma kui kingitust ja võimalust. Veel veidi aega tagasi tundusid sellised heitlused meile kõigile kauge unistusena,» märkis Garcia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles